Investering & startkostnad

Vi söker skickliga entreprenörer och större företag som vill öppna upp och driva en eller flera egna La Pasta Veloce-restauranger i samarbete med oss. Att äga en La Pasta Veloce är ett seriöst åtagande och kräver en hel del finansiella muskler. Man måste också vara beredd att lägga en hel del tid på utbildning och förberedelser innan man är igång. Om du motsvarar våra minimikrav nedan vill vi gärna att du hör av dig redan idag så hjälper vi dig vidare i processen.

 

Total investering restaurang eller food court                                                            från ca  2 milj kr

Egen insats (ej lån)                                                                                                   ca 500 000 kr

 

För mer information är du välkommen att höra av dig till:

Johan Ideström 073-358 46 01
johan.idestrom@expansionskonsult.se

Läge och lokaler

”Konceptet styrka är att vi i ett högt flöde av människor kan servera ett mycket stort antal maträtter inom kort tid och med en mycket hög kvalitet.”

Ett optimalt läge för en La Pasta Veloce-restaurang är platser med ett högt flöde av människor. Det kan vara knutpunkter, centrala lägen, närhet till större arbetsplatser, köpcentrum, gärna med helhetskoncept med eventcenter, bio, arena etc. Flygplatser, centralstationer och nöjesparker. Vi är ett ”hopp in” – koncept där vi drar nytta av konkurrens och flöden. Vi ser det som positivt att finnas i ett kluster med andra koncept inom fast food där hela restaurangutbudet drar människor till detta område/gata för att äta. I den konkurrensen sticker vi ut. 

Optimal storlek för våra restauranger är ca 180 – 200 kvm. Även food-court-lägen passar oss på ca 60 kvm. Viktigast är frekvensen av besökare då vår standardstorlek på kök klarar att servera upp till 1000 matgäster per dag. Eftersom våra maträtter lagas för sig är det viktigt att det finns ordentlig ventilation i lokalen.

 

Områden/städer där vi söker franchisetagare

Vi söker franchisetagare i hela Sverige med fokus på större städer och höga flöden.
En bra marknad för oss är städer med fler än 80 000 invånare och ett övrigt utbud av restauranger, nöjen, shopping och arbetsplatser som drar trafik.

Välkommen till vår familj

Det går bra för La Pasta Veloce. Nu söker vi drivna och matälskande partners som vill ta del av vår framgång genom vårt unika franchisekoncept. Här får du veta mer om hur du blir en i vårt team.

 

 

KONTAKT